• 0_GR.jpg
  • 1_GR.jpg
  • 2_GR.jpg
  • 3_GR.jpg
  • 4_GR.jpg
  • 5_GR.jpg
  • 6_GR.jpg

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας είναι πολλαπλά:

  • Είναι η οικονομικότερη λύση θέρμανσης και ψύξης

Πλέον για να ζεστάνετε το χώρο της οικίας ή της επιχείρησής σας δεν χρειάζεστε πετρέλαιο και τα υπόλοιπα μέσα θέρμανσης. Δε χρειάζεται να έχετε άγχος για το κόστος του πετρελαίου ή την ποιότητά του, ούτε για τα έξοδα συντήρησης και επισκευής του καυστήρα! Με τις αντλίες θερμότητας και με τη χρήση της ενέργειας του ΑΕΡΑ δημιουργείται θέρμανση και/ή ψύξη! Ο αέρας είναι ανεξάντλητος και απολύτως δωρεάν.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αντλίες θερμότητας για να έχετε ζεστό νερό χειμώνα - καλοκαίρι.

Ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, κάτω από το 0⁰C, οι αντλίες θερμότητας της AQUATHERMAL δουλεύουν για να αποδώσουν μεγάλες θερμοκρασίες προκειμένου να πετύχουν την επιθυμητή θερμοκρασία που έχει ρυθμίσει ο χρήστης. Αυτό γίνεται δυνατόν, επειδή ο βαθμός απόδοσης (COP - Coefficient of Performance) των προϊόντων είναι πολύ υψηλός COP 4,7. Αυτό σημαίνει ότι με 1kWh ηλεκτρικής ενέργειας το σύστημα παρέχει έως 4,7kWh θερμικής ενέργειας. Οι αντλίες θερμότητας AQUATHERMAL είναι υψηλής θερμοκρασίας που σημαίνει ότι μπορούν  να ζεστάνουν το νερό έως 80⁰C, επιτυγχάνοντας καλύτερη και γρηγορότερη θέρμανση εξοικονομώντας ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια!

«Με την τεχνολογία αυτή θα εξοικονομήσετε ενέργεια έως 85%!»

Τέλος, η τοποθέτηση των μονάδων είναι εύκολη, γίνεται με πολύ χαμηλό κόστος σε οποιοδήποτε χώρο της οικίας ή της επιχείρησής σας και υλοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό της AQUATHERMAL. Η κάθε μονάδα έχει μικρό μέγεθος και δε χρειάζονται τροποποιήσεις στο χώρο σας, ούτε στο υπάρχον σύστημα θέρμανσης, και μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα. Σε αυτή την περίπτωση, η θέρμανση γίνεται μέσα από τα ήδη υπάρχοντα καλοριφέρ. Κάθε προϊόν παρέχεται με τις απαραίτητες προϊοντικές πιστοποιήσεις και με 3ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας. Η AQUATHERMAL εγγυάται την σωστή τοποθέτηση και καλή λειτουργία των προϊόντων της για κάθε πελάτη πανελλαδικά.

  • Είναι μια οικολογική επιλογή

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις αντλίες θερμότητας είναι φιλική προς το περιβάλλον με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Επιπρόσθετα, η λειτουργία της εξαρτάται από μία φυσική και ανεξάντλητη πηγή ενέργειας - τον αέρα.