• 0_GR.jpg
 • 1_GR.jpg
 • 2_GR.jpg
 • 3_GR.jpg
 • 4_GR.jpg
 • 5_GR.jpg
 • 6_GR.jpg

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ AQUATHERMAL

«Στην AQUATHERMAL θα βρείτε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες και υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν τις αντλίες θερμότητας AQUATHERMAL να διαφέρουν από τον ανταγωνισμό...»

 1. Τα προϊόντα μας έχουν υψηλή αποδοτικότητα (4,7 COP, δηλαδή, απόδοση 470%).
 2. Τα προϊόντα της AQUATHERMAL είναι πιστοποιημένα. 
 3. Τα προϊόντα μας αποδίδουν θερμοκρασία νερού έως 80⁰C ενώ λειτουργούν το ίδιο αποδοτικά και σε ψύξη. Στην αγορά τα περισσότερα προϊόντα αποδίδουν έως 55⁰C και χωρίς να διαθέτουν ψύξη.
 4. Δυνατότητα εκδοχής MONOBLOCK ή SPLIT
 5. Διαθέσιμο σε εκδοχή τριφασική και μονοφασική μέχρι 35kW
 6. Η τοποθέτηση είναι εύκολη, γίνεται με πολύ χαμηλό κόστος, σε οποιοδήποτε χώρο οικίας ή επιχείρησης και εγκαθίσταται από εξειδικευμένο προσωπικό της AQUATHERMAL. Επίσης, η κάθε μονάδα έχει μικρό μέγεθος.
 7. Παρέχουμε 3ετη γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγυόμαστε τη σωστή τοποθέτηση καθώς και την καλή λειτουργία των προϊόντων της AQUATHERMAL.
 8. Έχουν πολύ χαμηλό θόρυβο λειτουργίας. Όσο μια εξωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού inverter.
 9. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
 10. Το υλικό του περιβλήματος της εξωτερικής μονάδας είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη λαμαρίνα με αντιδιαβρωτική προστασία εναλλάκτη αέρα.
 11. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο: ο συμπιεστής της αντλίας θερμότητας χρησιμοποιεί έναν έλεγχο inverter, όπου το σύστημα μπορεί να παρέχει την ακριβή θερμική ισχύ που απαιτείται σε κάθε δεδομένη στιγμή, καθιστώντας το ιδιαίτερα αποδοτικό και οικονομικό.
 12. Τέλος, μια αντλία θερμότητας μπορεί να αποκαταστήσει πλήρως τους κλασικούς λέβητες πετρελαίου, φυσικού αερίου και ηλεκτρικούς λέβητες. Η ίδια μονάδα παράγει και ψύξη, καταργώντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη για εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων στο χώρο. Η κάθε μονάδα έχει επιπλέον τη δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, διότι μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το ηλεκτρικό θερμοσίφωνο ή τον ηλιακό.